Nella Kharisma - Ulan Tanpo Lintang Free Music MP3 Song Download

D : 05:45   Size : 7.2 MB   Views : 90.3K


Lirik Nella Kharisma - Ulan Tanpo Lintang

Sing sanggup sun bayangno
Kadung isun adoh nyang riko
Mestine baen isun kangelan
Nyonggo roso tanpo riko

Sing kuat sun adepi
Kadung isun sing bareng riko
Kelendi abote biso nglakoni
Urip iki sing ono riko

Isun tanpo riko koyo ulan
Tanpo lintang sun sepi
Nono riko hang ngancani
Roso njero ati

Isun tanpo riko koyo ulan
Tanpo lintang sun sepi
Nono riko hang ngancani
Roso njero ati

Sing kuat sun adepi
Kadung isun sing bareng riko
Kelendi abote biso nglakoni
Urip iki sing ono riko

Isun tanpo riko koyo ulan
Tanpo lintang sun sepi
Nono riko hang ngancani
Roso njero ati

Isun tanpo riko koyo ulan
Tanpo lintang sun sepi
Nono riko hang ngancani
Roso njero ati

Isun tanpo riko koyo ulan
Tanpo lintang sun sepi
Nono riko hang ngancani
Roso njero ati

Isun tanpo riko koyo ulan
Tanpo lintang sun sepi
Nono riko hang ngancani
Roso njero ati

TAGS:
nella kharisma
pamer bojo
nella kharisma official
lagista
music yess
dsa record
nella lover
sugeng dalu
sampektuwek
ambyar
sobat ambyar
didi kempot
Danendra Suara Abadi
mp3
lagu
musik
nella lovers
/