Happy Asmara - Menang Keri Free Music MP3 Song Download

D : 04:39   Size : 6.14 MB   Views : 356.9K


Lirik Happy Asmara - Menang Keri

Ora butuh janji
Nanging butuh bukti
Aku uwis kesel ko apusi

Ko larani aku
Ko dustai aku
Dengan semua bujuk rayumu

Ora butuh bondo
Ora butuh donyo
Butuhku koe setio

Koe nyunget moto
Neng arepku tego
Koe gandeng wong wadon liyo

Menyan gersik mampir suroboyo
Kalah fisik aku ora popo
Jengkowo kembang neng buto Kediri
Sing penting aku menang keri

Ora butuh janji
Nanging butuh bukti
Aku uwis kesel ko apusi

Ko larani aku
Ko dustai aku
Dengan semua bujuk rayumu

Ora butuh bondo
Ora butuh donyo
Butuhku koe setio

Koe nyunget moto
Neng arepku tego
Koe gandeng wong wadon liyo

Menyan gersik mampir suroboyo
Kalah fisik aku ora popo
Jengkowo kembang neng buto Kediri
Sing penting aku menang keri

Menyan gersik mampir suroboyo
Kalah fisik aku ora popo
Jengkowo kembang neng buto Kediri
Sing penting aku menang keri

TAGS:

/