Syahiba Saufa - Gemantunge Roso Free Music MP3 Song Download

D : 06:05   Size : 8.25 MB   Views : 104K


Lirik Syahiba Saufa - Gemantunge Roso

Mung kari angenan
Welas hang isun sambang
Saiki wes ilang
Dadi duwen wong liyan

Rasane getun temenan
Bengen isun buang
Ngaboti wong lanang liyan
Tibane malah kelaran

Sun getun temenan
Bengen riko sun buang
Biso tah sun eman
Balekno reng pangkuan

Mageh wes duwen wong liyan
Jujor seng lilo nyawang
Saiki welas sun temenan
Sun enteni masio sampek kapan

Gemantong roso welas iki
Sampek kapan sumpah sun anteni
Umpomo seng jodo saiki
Mugo baen dadi jodo mati

Mung kari angenan
Welas hang isun sambang
Saiki wes ilang
Dadi duwen wong liyan

Rasane getun temenan
Bengen isun buang
Ngaboti wong lanang liyan
Tibane malah kelaran

Gemantong roso welas iki
Sampek kapan sumpah sun anteni
Umpomo seng jodo saiki
Mugo baen dadi jodo mati

Gemantong roso welas iki
Sampek kapan sumpah sun anteni
Umpomo seng jodo saiki
Mugo baen dadi jodo mati

TAGS:
falcon music
ski records
lagu dangdut terbaru
dangdut modern
full album
dangdut full album
/