Nella Kharisma - Dudu Roso Welas Free Music MP3 Song Download

D : 04:50   Size : 6.25 MB   Views : 483.4K


Lirik Nella Kharisma - Dudu Roso Welas

apuwo riko kok uwes bedo
ambi janji bengene
riko ngomong welase wes ilang
opo mung gawe alesan

riko ngomong welase wes mati
opo mung gawe ngapusi
ngelarani ati hang tulus suci
tegone riko nong isun iki

dudu roso welas hang wes ilang
tapi kerono riko hang pingin buwang
dudu welas iki hang wes mati
isun seng percoyo riko ninggalno welas iki

huuuu haaaa

apuwo riko kok uwes bedo
ambi janji bengene
riko ngomong welase wes ilang
opo mung gawe alesan

riko ngomong welase wes mati
opo mung gawe ngapusi
ngelarani ati hang tulus suci
tegone riko nong isun iki

dudu roso welas hang wes ilang
tapi kerono riko hang pingin buwang
dudu welas iki hang wes mati
isun seng percoyo riko ninggalno welas iki

dudu roso welas hang wes ilang
tapi kerono riko hang pingin buwang
dudu welas iki hang wes mati
isun seng percoyo riko ninggalno welas iki, ninggalno welas iki

TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
Nella Kharisma
Nella Kharisma terbaru
dudu roso welas
Milady Record
mp3
music
/