Nella Kharisma - Sayang 9 Free Music MP3 Song Download

D : 05:53   Size : 7.28 MB   Views : 88.8K


Lirik Nella Kharisma - Sayang 9

Semilir angin kang dadi saksi
Naliko suwe ku ngenteni
Ademe wengi sing tak rasake
Tambah gawe kangene ati
Geni gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati-pati
Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsane
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti?
Saiki piye kabarmu?
Opo seh eling aku
Yen wes mulyo uripmu
Dungaku seneng atimu
Geni gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati-pati
Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsane
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti?
Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Sayang rungokno jerite ati iki
Menangis sedih mengharap kau kembali
Menangis sedih mengharap kau kembali

TAGS:
nella kharisma
nella kharisma terbaru
nella kharisma full album
nella kharisma cendol dawet
nella kharisma satu hati sampai mati
nella kharisma lagista
kartonyono medot janji
nella kharisma sayang 3
sayang 3
lagista
hak e hak e
sayang 9 nella kharisma
/